El PP avança la campanya a Badalona i recorre al «podem» per assolir l'alcaldia

Encara resten dos anys per a les eleccions municipals, però el PP ha posat la via directa i ahir va deixar clar que ja ha encetat la campanya electoral amb vista als comicis del 2011. Ho fa recordant de totes les maneres possibles que els populars estan a només dos regidors del partit més votat (el PSC) i recorrent en certa mesura a l'eslògan que va popularitzar Barack Obama abans d'assolir la presidència dels Estats Units. El PP, però, transforma el yes we can en un «Podem i ho farem».

El líder del PP i amb total probabilitat candidat del partit a l'alcaldia l'any 2011, Xavier Garcia Albiol, va revelar ahir que les accions se succeiran amb freqüència durant els dos propers anys, sempre amb un missatge de fons: «Estem a només dos regidors de guanyar l'alcaldia.» De moment, el PP ha editat 40.000 qüestionaris que ofereixen al ciutadà la possibilitat de respondre una pregunta: «Digues-me què et preocupa.» Després, se'l fa triar entre sis úniques opcions, que són a grans trets les que reitera el PP en la seva particular llista de problemes: atur, seguretat ciutadana, impostos elevats, immigració il·legal, incivisme i manca de beques de menjador. Les respostes es poden fer arribar als populars, de manera gratuïta, dipositant el díptic a una bústia de Correus.

Garcia Albiol va explicar el motiu pel qual el PP fa aquesta campanya: «Per mantenir-nos propers als ciutadans i continuar situant-nos a prop dels seus problemes, com hem fet fins ara.» Garcia Albiol va estar acompanyat a la plaça de la Vila de diversos edils del seu partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.