Invertiran 4,2 milions per fer a Quart un centre de promoció turística del Gironès

Se situarà on ara hi ha el taller d'artesania de Can Marcó

L'anomenat centre de visitants ja té un projecte elaborat i presentat als fons europeus Feder, per intentar aconseguir una part del finançament. La resta, anirà a càrrec del Consell Comarcal del Gironès i la direcció general de Turisme de la Generalitat i tindrà també el suport de la Diputació, els ajuntaments i entitats privades, segons va explicar ahir el conseller comarcal de Turisme, Tarsici Balló. De la inversió prevista, 3,17 milions es destinaran a les obres de construcció i adequació de l'equipament, que tindrà 2.500 m², i la resta, a diferents obres complementàries.

El nou centre es va presentar ahir durant la IV Jornada del Turisme del Gironès. Segons va concretar Balló, la previsió és que les obres comencin passat l'estiu i que el centre pugui estar acabat a final del 2010. La fàbrica de Can Marcó es transformarà en un nou espai, on, entre altres serveis, hi haurà un punt d'informació de la comarca, un aparador comercial de productes, una agència de viatges, espais d'exposició permanent i un museu, a més d'un espai destinat a activitats i reunions.

Es tracta d'un projecte innovador a Catalunya, segons es va destacar, que està previst que sigui gestionat per una fundació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.