Carretero aterra a Barcelona com a «alternativa electoral» a ERC i CiU

Reagrupament aterra a Barcelona. L'assemblea constituent del partit liderat per Joan Carretero, que va aplegar ahir 500 persones, va presentar-se com a «alternativa electoral» a ERC i CiU i amb crítiques a la «manca de democràcia» dels partits. «No tenim vocació minoritària, sinó de majoria. Hem de ser 200.000 militants», va expressar l'exconseller de la Generalitat sota l'estelada gegant que presidia l'acte i davant de l'expresident d'ERC Heribert Barrera. Tot i que Reagrupament encara està a les beceroles i no vol dir quants adherits té, Carretero creu que «la independència és més fàcil del que diuen» ja que només cal «ser majoria al Parlament», en lloc d'un referèndum. L'exmilitant d'ERC, que no es defineix ni de dretes ni d'esquerres, va criticar el candidat a les europees Oriol Junqueras perquè «diu que amb més Europa tindrem més Catalunya» quan, segons ell, «tindrem més Espanya».

Després de les assemblees fetes a Girona, Lleida, Penedès i el Pallars Jussà, Rcat va presentar-se a la capital catalana amb l'objectiu de construir una secció local amb «el boca-orella».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.