Una rèplica del Coliseu romà guanya el concurs de castells de sorra

Una reproducció del Coliseu de Roma es va endur el primer premi del concurs de castells de sorra que va organitzar ahir, per desè any consecutiu, la colla dels Castellers de Barcelona. El concurs es va fer durant tot el matí a la platja de la Nova Icària de Barcelona i hi van participar una seixantena de persones, repartides en 12 grups, entre grans i petits.

Si el primer premi de la categoria d'adults recordava el Coliseu com a referència directa a l'última Lliga de Campions que va guanyar el Barça a la capital d'Itàlia, el segon premi va ser per un cocodril de sorra de grans dimensions.

Quant a la categoria dels petits, el primer premi el va guanyar una rèplica de la muntanya del Puigmal –amb un castell al capdamunt– que recordava la gesta que hi van fer els Castellers de Barcelona fa nou anys. El segon premi va ser per les reproduccions d'un cranc i una tortuga. Aquest concurs formava part dels actes per celebrar els 40 anys de la colla. El proper, l'11 de juliol, serà una jornada castellera a la plaça Sant Jaume, amb dues colles històriques, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la dels Minyons de l'Arboç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.