El Nàstic té la fisonomia definida

Tot i que el club grana encara ha de tancar més incorporacions, la plantilla ja es va perfilant

La prioritat de la secretaria tècnica és reforçar la medul·lar i la línea ofensiva

Aquest estiu la secretaria tècnica del Nàstic ha anat per feina i, tot i que encara queden dos mesos de moviments en el mercat, el conjunt grana ja té la plantilla força definida amb 16 futbolistes que, si no hi ha cap contratemps de darrera hora, formaran part de l'equip de la temporada que ve. De fet hi ha dues línies molt perfilades: la porteria –que ja està tancada amb Rubén i Felip– i la defensa, que s'hauria d'acabar de reforçar amb un central –si no arribés Jorge– i amb un lateral dret, tret que Ferrando vulgui utilitzar Campano en aquesta demarcació. De moment, a la rereguarda, el Nàstic disposarà de Mairata, Medina i Biel Medina a l'eix; d'Aitor Núñez i Campano a la banda dreta; i de Mingo i Cherfa a l'esquerra.

Al mig del camp, en canvi, encara li falten alguns reforços. El secretari tècnic, Alfons Muñoz, vol incorporar tres futbolistes que ocupin aquesta zona en el terreny de joc, que podrien ser-ne dos si Diop, finalment, es queda a Tarragona. Ara mateix Ferrando podria disposar de David Bauzá, Redondo, Vicente, Àlex Cruz i, si finalment no es trenquen les negociacions, Miguel Ángel. La prioritat ara mateix és buscar un mig centre que rellevi Diop i un home de banda dreta, ja que només hi ha Redondo i Campano (que enguany ha jugat més al lateral).

En atac, com en la medul·lar, encara s'ha de lligar algun reforç més. Si N'Gal marxa s'haurien de buscar dos davanters centres, tot i que ja s'han tancat els fitxatges de Roberto i Rubén Navarro. El cos tècnic també vol un jugador del perfil de José Mari, que tot i que té possibilitats de quedar-se, és molt poc probable que ho faci. Així, el Nàstic intentarà incorporar un futbolista d'atac polivalent, amb solvència a les bandes i que pugui jugar per darrere els puntes.

Pendents de les sortides.

En la nòmina del Nàstic també hi ha futbolistes que no compten per al tècnic i que tenen llibertat per negociar tot i que disposin d'un any més de contracte. Si el Nàstic vol configurar una plantilla curta d'uns 22 jugadors, aquests futbolistes haurien de buscar-se una sortida. L'entitat grana ja ha deixat clar a Jandro, Antonio López i Calle que no compta amb ells i, a més, busca la cessió o transferència d'Aimar, Yedra, Álex Cruz (el lateral) i Xabi Pascual.

NÀSTIC 2009/10

Continuen
Rubén Pérez
(porter)
Felip
(porter)
Campano
(lateral / interior dret)
Mingo
(lateral esquerre)
Mairata
(defensa central)
Chefra
(lateral esquerre)
Medina
(mig centre / central)
David Bauzá
(mig centre)
Redondo
(interior dret)
Fitxatges
Roberto (Osca)
(davanter)
R. Navarro (Hèrcules)
(davant.)
Biel Medina (Eibar)
(central)
Vicente (Granada)
(int. esq.)
Á. Cruz (Vecindario)
(int.esq.)
Miguel Ángel (Màlaga)
(mig)*
Aitor Núñez (Atlético)
(lat.dret)* * El club encara ho ha de fer oficial
Pendents de renovació
José Mari
(davanter). El club el vol renovar però és complicat, ja que té ofertes de primera.

Diop, N'Gal i Tortolero, els transferibles

En l'època de fitxatges, els clubs no només compren, sinó que també venen mirant d'omplir de divises les seves reserves. Al Nàstic, aquest és el cas de Diop i N'Gal, que tenen un any més de contracte però són transferibles i ja tenen alguna oferta. El migcampista senegalès ha despertat l'interès d'equips com ara el Mallorca i el Betis, i el davanter camerunès podria estar a l'agenda del Tenerife, que enguany ha aconseguit l'ascens a la màxima categoria del futbol estatal. El cas de Tortolero, que podria incorporar-se al Recreativo de Javi López, però, és diferent, ja que tot i que al Nàstic disposaria de minuts, el club grana no li posarà traves econòmiques si decideix marxar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.