Fòrum Carlemany distingeix La Fageda i l'economista Eduard Punset

L'economista Eduard Punset i el gerent de La Fageda, Cristóbal Colón, van ser els protagonistes ahir en la quarta trobada anual de l'associació empresarial Fòrum Carlemany. En l'acte, que es va celebrar a l'Auditori de Girona, s'hi van aplegar una cinquantena de persones vinculades amb el món empresarial i polític.

Punset, que va ser nomenat soci d'honor de l'entitat, va fer una conferència que, sota el títol Presa de decisions en temps de crisi, va exposar quines reaccions genera l'actual situació econòmica en la vida empresarial i quotidiana i com afrontar aquest nou panorama. «La crisi ens aboca a prendre decisions de manera intuïtiva més que racional, ens empeny a buscar líders joves i augmenta el nombre de preguntes que no tenen resposta», va dir l'economista. Per Punset, la crisi ens ha de fer replantejar estratègies fent front a la por i a la incertesa.

D'altra banda, en l'acte també es va entregar el guardó Falcó Carlemany al gerent de La Fageda, Cristóbal Colon, un premi que distingeix a les persones o entitats que han dedicat el seu esforç a un projecte cívic i social.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.