La Costa Brava té una trentena de platges accessibles per a discapacitats físics, segons Mifas

El registre inclou informació sobre les vies d'accés i els serveis que hi ha

Mifas, una entitat que representa les persones amb discapacitat física de les comarques gironines, ha elaborat una guia de les platges de la Costa Brava que estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. El registre inclou informacions detallades sobre les principals característiques de cada platja, les vies d'accés i els serveis que s'hi ofereixen: aparcaments reservats, passarel·les adaptades, cadires per facilitar el bany o boies de suport. En total, l'estudi presenta una trentena de platges que compleixen els requisits situades en dinou municipis de la costa gironina.

Dos socis de l'entitat s'han encarregat de recollir i comprovar les dades durant aquest mes de juliol, de manera que la informació que s'hi presenta és vigent per a aquest estiu. Mifas vol impulsar el turisme adaptat i demana més implicació econòmica al Patronat de Turisme Girona-Costa Brava per convertir la costa gironina en un reclam també per a les persones amb discapacitat. La guia es pot consultar a la pàgina web de Mifas, des d'on es fa una crida a totes aquelles persones que vulguin aportar més informació per completar el registre de platges adaptades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.