Ajuda a Assumpta Escarp

Amb motiu de la festa major de Gràcia i de la següent de Sants, la regidora Assumpta Escarp ens assegura que fan esforços per localitzar venedors, compradors i consumidors de begudes alcohòliques al carrer per sancionar-los. Ens recorda que no es pot vendre ni consumir begudes alcohòliques al carrer. Es veu que ho diuen algunes ordenances.

Vol una pista?

Cada tarda, vespre i nit, a les escales de l'Església de Santa Maria dels Sants, plaça Bonet i Muixí, a Sants, repeteixo, cada tarda, vespre i nit s'hi ajunten bevedors de begudes alcohòliques. Beuen, criden, molesten i embruten.

I cada matí una brigada de neteja passa per allà i, amb els diners de tots els contribuents, els neteja el lloc per tal que hi puguin tornar. Quan ho veig, de vegades m'emociono.

Si ho vol, senyora Escarp, li puc dir altres llocs on passa. De veritat.

Em sacseja un dubte: no

saben trobar aquests infractors que cada tarda, vespre i nit consumeixen begudes alcohòliques al mateix lloc, d'on cada matí les brigades de la neteja del seu mateix Ajuntament recullen totes les deixalles de la festa nocturna? No poden? O no volen?

Crec que l'actuació que escau és que si la senyora Escarp no sap fer la seva feina hauria d'explicar els motius o deixar que la fes algú altre. El compromís contret amb els ciutadans ho exigeix. Això és el que crec.