Bromera presenta a Barcelona «Esquivant la mort», de Josh Bazell

Josh Bazell ha presentat la seua primera novel·la, Esquivant la mort, editada per Bromera, a Barcelona. L'obra ha sigut tot un èxit als Estats Units, on ha captivat la crítica i el gran públic. La novel·la està publicada en la col·lecció L'Eclèctica.

A mitjan camí entre House i Els Soprano, Esquivant la mort és una novel·la trepidant plena d'ironia i humor negre. L'autor ha reconegut que va descobrir amb sorpresa la semblança entre el seu personatge i el doctor que protagonitza la sèrie televisiva House després que alguns lectors li ho comentaren. Sobre Els Soprano, Bazell ha dit que ha servit per a «desmitificar la màfia».

El protagonista d'Esquivant la mort, Peter Brown, és un antic mafiós reconvertit en metge que treballa en el servei d'urgències del pitjor hospital de Nova York amb un programa de protecció de testimonis. Quan un pacient, membre de la màfia de la qual Brown va fugir, el reconeix, es veurà obligat a posar en pràctica tots els seus coneixements, tant mèdics com criminals, per salvar la vida en només vint-i-quatre hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.