Rugbi XIII

Engage Super League

El Leeds trien els Dragons per a la semifinal

El primer finalista sortira del partit del proper divendres entre el primer i el vuitè de la fase regular

El segon finalista serà el guanyador del xoc entre Wigan i Saint Helens, dissabte 3

El controvertit nou sistema de play-off de l'Engage Super League, permet al primer equip de la fase regular triar oponent per al partit de semifinals. Enguany, el Leeds va triar l'opció més natural, els Catalans Dragons, que van acabar en el vuitè lloc, l'últim que dóna accés als play-off.

En roda de premsa, l'entrenador del club anglès, Brian McClennan, va admetre que «hem triat el club que va acabar últim entre els vuit primers», tot i que va assegurar que «els catalans estan fent una gran feina, estan en bona forma i tenim clar que ens espera un treball molt dur el proper divendres».

El manager general dels Dragons, Christophe Levy, va declarar que «no ha estat cap sorpresa», tot afegint que «serà una tasca gegantina, car no em guanyat mai al Leeds al seu estadi, però tampoc no havíem guanyat mai el Saint Helens i vam fer-ho fa dues setmanes».

La primera semifinal, entre el Leeds i els Dragons, es jugarà divendres. La segona, que enfrontarà el Wigan i el Saint Helens, es disputarà dissabte. Els guanyadors de cada partit es veuran les cares el dissabte 10 d'octubre al mític Old Trafford, a Manchester, Anglaterra. Els Dragons Catalans ja van escriure una pàgina gloriosa de la història del rugbi XIII català el 2006. N'escriuran una altra, enguany?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.