«Rec 2» i «Alien» inauguren Sitges

Unes setmanes després del públic de la Mostra de Venècia, on hi va haver la presentació mundial de Rec 2, els espectadors del Festival de Sitges sabran avui què va passar dins d'un edifici de l'Eixample en quarantena després que el càmera televisiu, que acompanyava la reportera Manuela Velasco, no pogués continuar gravant davant la presència d'un ésser o cosa que no pot ser menys que horrorosa. Només ho sabran un dia abans de l'estrena comercial a l'Estat espanyol del nou film de Jaume Balagueró i Paco Plaza que avui obre la 42 edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. En la jornada inaugural, per commemorar el trentè aniversari del film dirigit per Ridley Scott, també es projectarà Alien amb un col·loqui posterior amb la presència de Walter Hill, productor de la sèrie sobre la lluita entre la tinent Ripley i la «criatura» que, en principi, va ser l'ignorat «octau passatger» de la nau Nostromo.

Secció oficial carregada

A més de Rec 2, es projectarà una altra producció catalana (Ingrid, un film entre el suspens i l'experimentació visual dirigit per Eduard Cortés) dins la secció oficial en què, entre 24 films que la converteixen en una de les més carregades dels festivals cinematogràfics, poden destacar-se en principi Kinatay (amb el qual el filipí Brillante Mendoza va guanyar el premi a la millor direcció a l'últim Canes); Les derniers jours du monde, dels germans Larrieu i amb Sergi López en un sucós rol secundari; Mr. Nobody, un poema fantàstic de Jaco Van Dormael que va causar sensació a la Mostra de Venècia, i Thirst, en què el coreà Park Chan Wook aporta una singular variació sobre el tema dels vampirs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.