Els problemes amb antenes, una constant a les comarques gironines

Les comarques gironines també han centrat moltes polèmiques per antenes de telefonia mòbil.

Alt Empordà.

La polèmica més important es va viure a l'Escala, quan es van desmantellar antenes del nucli urbà, després de diverses sentències judicials. A Figueres, Castelló d'Empúries i Roses també s'han hagut de retirar antenes.

Garrotxa.

L'Ajuntament d'Olot va fixar tres punts per a les antenes de telefonia mòbil, i tots els operadors s'han hagut de posar d'acord per compartir-los. La retirada de l'antena del carrer Escubós era una reivindicació històrica que l'any passat es va fer efectiva.

Gironès.

A Girona el cas més conegut és el de la retirada d'una antena a tocar de l'escola Les Alzines que va quedar aturada per una sentència del TSJC. L'Ajuntament fa uns mesos va fer retirar una antena al bell mig del Barri Vell. A Bescanó, els veïns reclamen que en retirin una d'un bloc de pisos.

Ripollès.

La retirada de l'antena de Telefónica que hi havia prop del monestir també era una reivindicació històrica. Es va traslladar al cementiri.

Selva.

A Arbúcies hi va haver mobilitzacions dels veïns del barri del Sagrat Cor, on es volien traslladar les antenes que hi havia a la zona del Castell.

Baix Empordà.

Palafrugell ha fet retirar tres antenes i en té dues més per desmantellar, en espera del permís judicial. Begur també en va fer treure una a sa Riera, i Palamós, sense sentència judicial, en va fer retirar una d'un polígon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.