TAEKWONDO

CAMPIONAT DEL MÓN

Javier Marrón s'afegeix a la festa

Després del títol de Joel González, el figuerenc obté el bronze en els 63 quilos

El figuerenc Javier Marrón (Jan Su) va segellar el seu debut en un mundial absolut amb una actuació excel·lent, que el va dur fins al podi en obtenir el bronze en els 63 quilos. Marrón, doncs, tornarà cap a l'Alt Empordà amb una medalla, igual que el seu amic i company d'entrenaments al CAR de Sant Cugat el lluitador de Vilafant Joel González, que el dia abans havia estat campió en el seu pes.

Marrón va guanyar el seu primer combat contra un panameny (6-1) i el següent contra un representant del Kazakhstan (6-3). En la tercera eliminatòria va remuntar un resultat en contra de 0-3 per acabar amb un 10-4 amb tres tècniques al rival, l'africà Molikoe (Lesotho), que li van valer per fer nou punts consecutius. El gironí es va assegurar el bronze amb una victòria contra l'holandès Zohri, en un combat molt igualat.

El campió del món júnior del 2006, l'iraní Naderian, li va barrar el pas a les finals derrotant-lo per 4-0. En qualsevol cas per a Marrón, actual campió d'Espanya, el bronze significava el seu èxit més important en l'àmbit internacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.