Serveis

Volen implicar més el sector turístic en la promoció de l'aeroport de Girona

Aconseguir implicar més el sector turístic gironí en la promoció de l'aeroport de Girona és un dels objectius a desenvolupar a curt termini, i ha de servir per contrarestar el descens del nombre de rutes de Ryanair des de Vilobí a causa del seu desembarcament, a partir del setembre, al Prat. Ara mateix, l'impacte està calculat en una reducció de vols setmanals de prop d'un 13% a l'hivern, respecte a les freqüències que es van fer durant l'última temporada d'hivern, sobretot en rutes que coincideixen amb l'aeroport barceloní.

Els representants de l'Associació per a la Promoció i el Desenvolupament de les Comarques Gironines (Agi) van explicar ahir que una possibilitat és negociar amb el sector turístic la inclusió en els bitllets d'avió d'entrades a museus o descomptes en hotels, segons el secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal. Nadal, el president de la Diputació, Enric Vilert, i el de la Cambra de Comerç, Domènec Espadalé, van dir que també es vol negociar amb Aena la millora d'aspectes com ara el temps d'espera d'equipatge, per fer més competitiu l'aeroport.

Targeta sense càrrecs

Finalment, l'Agi va presentar l'acord amb el Banc Sabadell per posar en servei una nova targeta de prepagament que permetrà als seus clients comprar bitllets d'avió per a l'aeroport de Girona sense pagar la taxa de tramitació que cobra Ryanair.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia