cultura

Pep Puigdemont ofereix cançons infantils per SMS

El cantautor olotí penja el disc «Puré de cançons» a diverses plataformes

Qui vulgui tenir alguna cançó de Pep Puigdemont al seu ordinador o al seu MP3, només ha d'enviar un SMS amb el text PEP al 27442. És així de senzill. Amb el projecte Un SMS, una cançó, qui ho faci rebrà al seu mòbil un codi que li permetrà descarregar-se la cançó escollida amb format MP3 i amb alta qualitat (320 Kbps). Puigdemont, per tant, ha fet entrar de ple la cançó infantil catalana al món globalitzat de les noves tecnologies.

A més, ha renovat el seu lloc del web i hi ofereix la possibilitat de descarregar les lletres de les cançons amb format PDF, escoltar-les en línia i, a més, els qui ho vulguin, es poden descarregar fragments de cançons seves per a to de trucada. En aquest últim cas, han d'enviar PEPP i un nom identificatiu de la cançó, separats per un espai, al 27442. Hi ha cinc fragments del CD Olor de Festa, quatre del Puré de Cançons i un parell de Les cançons de la lluna assolellada?

A part d'aquests tres treballs discogràfics, Pep Puigdemont ha creat i editat la cançó del cagatió d'Olot i l'Estel que guia els reis d'Orient i el disc L'Ocella de Paper. A part, també ha col·laborat amb altres discos col·lectius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia