Comunicació

Elpunt.cat: nova etapa, nou impuls

A partir de dimarts vinent, incorporem més informació general, més actualització, més participació i més serveis

A partir de dimarts, els usuaris d'Elpunt.cat trobaran un web desdoblat, de manera que, des de la pàgina local d'entrada que ara tenen configurada, podran navegar per dues vies paral·leles: l'Edició Local, amb la informació del municipi i la comarca, i l'Edició Nacional, amb la informació més recent i els temes més rellevants del país i del món, oferts amb la garantia de les marques d'El Punt i de l'Avui. Dues formes complementàries de copsar l'actualitat, amb més blocs i més articles d'opinió i la incorporació de nous apartats d'informació de serveis com el de televisió i l'obertura de l'àrea de Participació, que comença a fer camí amb la incorporació de fotografies fetes pels usuaris però que té l'ambició d'arribar molt més lluny.

Les fotos del vostre poble

Ara, mitjançant l'àrea de Participació, podeu enviar i trobar fotografies dels racons i dels paisatges més atractius de tots els pobles i ciutats dels Països Catalans, o dels principals esdeveniments vinculats a una localitat dels quals hàgiu estat testimonis gràfics. Us convidem a construir entre tots la galeria d'imatges més atractiva.

Celebracions personals

També a través de la nova àrea de Participació, trobareu la secció de Vida Social, on podreu publicar les imatges de les vostres celebracions i veure també les dels vostres conciutadans: naixements, batejos, avisos de casaments, noces d'argent i d'or, trobades, inauguracions, aniversaris...

La programació de televisió

A l'àrea de Serveis hi trobareu a partir d'ara la informació sobre televisió, la programació de les principals cadenes, que podreu consultar tant en format de graella com de llistat, i també les fitxes de les pel·lícules programades.

Volem un web cada vegada més participat

Entre els canvis que presentem avui hi ha l'obertura de l'àrea de Participació, que, a banda de la possibilitat de comentar les informacions, comença amb l'aspecte més lúdic d'aquesta pràctica: l'enviament de fotos d'esdeveniments personals i d'indrets atractius. Aquest és només un primer pas d'un projecte més ambiciós que ens ha de dur a fer que els usuaris del web tinguin en Elpunt.cat un mitjà al servei de la seva pròpia expressió. Creiem que la millor manera de reflectir allò que preocupa els ciutadans és donant-los eines perquè ho facin d'una manera eficaç i responsable, com ara l'àrea de L'Ajuntament Respon, que tenim en preparació. Amb aquesta plataforma, volem proporcionar una via de comunicació entre les administracions locals i els ciutadans perquè parlin de tot allò que preocupa en l'entorn més proper on cadascú es mou cada dia.

Nous canals

Continuem oferint-vos espais específics per a la informació d'esdeveniments especials o de temàtiques que van més enllà de les seccions habituals. Ja coneixeu els canals d'Entrevistes, del Sortim, de les consultes electorals i per la independència, etcètera, i ara hi hem afegit el del mundial de Sud-àfrica.

Els Serveis, l'Agenda i els cines

Les àrees de Serveis i d'Agenda continuen sent un element important en el complement informatiu de les edicions locals. A més a més del Temps, les Farmàcies, les Necrològiques i l'Agenda d'activitats de cada poble i ciutat, hi trobareu la programació dels cinemes que teniu més a prop i àmplia informació sobre les pel·lícules.

Més blocs i més locals

Incrementem el nombre de blocs oberts i iniciem una nova etapa amb el propòsit d'obrir-ne a tants pobles i ciutats dels Països Catalans com sigui possible. Volem que la informació i l'opinió locals adquireixin més protagonisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia