Comunicació

ACPV lliurarà les signatures per TV3 al País Valencià el proper dimarts

L'entitat recull més de 500.000 signatures per impulsar el projecte de llei que ha anomenat Televisió Sense Fronteres

Acció Cultural del País Valencià (ACPV), impulsora de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) anomenada Televisió sense Fronteres, lliurarà el proper dimarts, 22 de juny, les signatures arreplegades —més de les 500.000 exigides— a l'Oficina del Cens i la Junta Electoral Central, a Madrid.

L'objectiu és impulsar un projecte de llei en el parlament estatal per legalitzar les emissions de TV3 al País Valencià i l'intercanvi de les televisions i ràdios en llengua catalana, com a solució al tancament, per part del govern valencià, dels repetidors que permetien veure els canals de la televisió catalana en territori valencià.

Eliseu Climent, president d'ACPV, farà el lliurament de les signatures i oferirà un balanç de la campanya acompanyat de Julián García Candau, fundador d'El País; Enric Garcés, advocat i assessor del president xilé Salvador Allende; el pintor Joan Genovés; i l'escriptor i polític Ignasi Riera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia