Un ascensor connecta la rambla del Carmel amb el carrer Lisboa

La rambla del Carmel, al barri d'Horta, esta connectada des de dimecres al carrer Lisboa gràcies a un ascensor que salva el desnivell vertical de 16 metres que els separa. D'altra banda, en els propers dies s'iniciaran treballs de millora als carrers Camil Oliveres i Agregació i al passatge Garcia Cambra, entre altres. El nou ascensor, amb capacitat per a vuit passatgers, salva el desnivell de 16 metres que hi ha entre el carrer Lisboa i la rambla del Carmel. Està dotat de càmeres de vigilància per garantir el seu correcte funcionament i tant l'interior com l'exterior són de vidre per millorar-ne la seguretat i la visibilitat. Una nova pèrgola situada a la rambla del Carmel proporciona ombra a la zona d'accés superior de l'ascensor. En l'actuació de millora també s'ha renovat i millorat l'enllumenat de la zona i s'han instal·lat nous bancs al voltant dels accessos.

Millores als carrers

D'altra banda, en les properes setmanes, segons fonts del districte, s'iniciaran obres de millora a diversos carrers, entre els quals hi ha el de Camil Oliveres, Rivero i Agregació, en què es remodelarà la calçada, s'ampliaran les voreres i es renovarà l'enllumenat. A més, també es preveu soterrar les línies aèries existents.

Un altre dels carrers on començaran a haver-hi obres en breu serà el passatge Garcia Cambra, en què es faran actuacions per convertir-lo en una plataforma única. Finalment, es preveu també fer millores a la torre dels Pardals i al carrer Bismarck, on, a més, es procedirà a netejar les pintades de les façanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.