Lloret fa un pressupost per al 2010 de 76,5 milions, 10 més que aquest any

Les inversions augmenten de més de set milions i contemplen la piscina i la nova comissaria

Crespo va qualificar el pressupost per al 2010 d'«històric», ja que és el més alt fet mai, un 14,28% superior al d'aquest any. A la quantitat de gairebé 76,5 milions s'hi afegiran, segons va afirmar, uns 3,2 milions més corresponents al FEIL de 2010. També augmenten de manera espectacular les inversions. Si aquest any les inversions pressupostades pujaven 19.423.352,44 euros, les d'aquest any són de 26.616.647,09 euros.

Entre els principals projectes inclosos en les inversions hi ha l'inici de la construcció de la piscina, amb gairebé 7 milions d'euros; les reformes i millores de les canonades per fer arribar aigua a totes les urbanitzacions del sector nord, amb uns 4 milions; la construcció de la nova comissaria de la policia local, amb 2,4 milions; l'inici de la construcció de la planta de triatge, amb prop de 3 milions; la finalització de les obres del nou espai teatral, amb prop de 2 milions, i el final del complex sociocultural de la plaça Pere Torrent, amb més de 2 milions.

Crespo també va destacar que les partides destinades a les necessitats socials del municipi i la gent han augmentat d'un 23%.

D'altra banda, l'alcalde lloretenc va voler remarcar que en un temps de crisi global Lloret incrementarà el pressupost, i ho va atribuir a «la previsió» que ha dut a terme el govern municipal en els darrers anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.