El govern de Vidreres, del PSC, obté el suport de CiU, el principal grup de l'oposició, per aprovar el pressupost

L'alcaldessa, Ruth Rosique, afirma que «aviat» hi haurà un nou cartipàs

El suport de CiU hagués estat del tot imprescindible si no hagués estat per l'absència de Valdivieso, ja que el PSC i ICV només sumen sis dels tretze regidors del consistori. En el cas d'ahir, però, el vot de qualitat de l'alcaldessa hagués estat suficient. Tot i així, el PSC va tenir el suport de CiU, de qui es diu que podria estar negociant l'entrada en el govern. La portaveu de la federació, Glòria Selis, va assenyalar que estaven «contents» de donar-hi suport. Esquerra va considerar en canvi que hi havia «massa poques inversions» i GdP que hi havia coses «no massa correctes»

El pressupost puja a 7,6 milions, dels quals 680.500 euros són destinats a inversions. La inversió més important va adreçada al projecte constructiu de l'abastament d'aigua de la dessaladora, que puja a 438.500 euros. També es destinaran 90.000 euros en pavimentar carrers d'Aiguaviva Parc i 60.000 més per la direcció d'obres de la llar d'infants. La partida de manteniment d'equips diversos puja fins a 40.000 euros, mentre que altres inversions són menors.

Una protesta atura el ple tres cops

Una protesta del sindicat CCOO va fer aturar el ple en tres ocasions. Treballadors de l'Ajuntament van protestar per l'externalització de serveis, que afecta un treballador que és delegat del sindicat. Al principi del ple els treballadors van desplegar una pancarta i van proferir consignes contra l'externalització. El ple va estar aturar deu minuts fins que els treballadors es van col·locar al final de la sala i van mantenir el silenci. Al cap d'una estona va tornar a aturar-se el ple per la protesta i van hi acudir els mossos a petició de l'alcaldessa. El ple es va tornar a aturar quan els manifestants van decidir marxar de la sala enmig de més càntics reivindicatius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.