Lloret lamenta que la Generalitat no ajudi en la copa del Rei d'hoquei

El regidor d'Esports de Lloret de Mar i emblemàtic jugador de la selecció catalana d'hoquei, Ivan Tibau (CiU), lamenta que la Generalitat hagi decidit no destinar ni un euro a subvencionar l'organització de la copa del Rei d'aquest esport que se celebrarà entre els dies 25 i 28 de febrer en aquesta localitat selvatana. Tibau assegura que van demanar subvencions a la Generalitat i a la Diputació, i que mentre aquesta última ha atorgat 12.000 euros a l'esdeveniment, el govern de la Generalitat finalment no aportarà cap mena d'ajut econòmic. El regidor lloretenc destaca que en aquesta competició sis dels vuit equips participants són catalans, i també assenyala que, en canvi, la Copa Amèrica, que aquest any se celebra a Catalunya, «obté un munt de diners».

Davant la falta de subvenció de la Generalitat, l'Ajuntament i la federació hauran de fer un esforç econòmic per cobrir els 90.000 euros necessaris per organitzar l'esdeveniment. Al cartell del campionat es poden observar els logotips de l'Ajuntament, la Diputació, el Consell Superior d'Esports, la Reial Federació Espanyola de Patinatge i de la Federació Catalana de Patinatge, i resulta molt sorprenent l'absència del de la Generalitat en un esdeveniment esportiu d'aquesta envergadura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.