Ràdio Platja d'Aro pot tancar aquest mes per falta de viabilitat econòmica

La direcció de Ràdio Platja d'Aro, juntament amb l'alcaldessa del municipi, Dolors Padilla, ha fixat com a límit el final d'aquest mes per trobar una fórmula viable econòmicament per a la continuïtat de l'emissora.

La cadena té dificultats per autofinançar-se mitjançant la publicitat contractada i l'Ajuntament no es fa càrrec de les despeses de l'emissora municipal. Ràdio Platja d'Aro ha anat avisant de la seva situació des de fa anys, però, segons els col·laboradors de l'emissora, no ha rebut mai suport del consistori.

El personal de l'emissora consta de dos treballadors a temps parcial i un, que és el director, que hi té dedicació completa.

Amb més de 25 anys d'emissions –la primera es va fer el desembre del 1982–, es tancaria un referent local en què s'han format una bona colla de professionals.

Padilla lamenta la «desídia» de l'equip de govern anterior, que no va prendre en consideració les advertències de la situació econòmica de la ràdio. L'alcaldessa va constatar que han de prendre una decisió entre tancar i posar-hi diners, però lamenta que són uns ingressos dels quals l'Ajuntament no disposa. Padilla manté que malgrat que tenen la voluntat de solucionar-ho, el pressupost que s'ha d'aprovar el 6 de març no pot sostenir la situació de la ràdio. El director de l'emissora, Joan Perich, només va voler dir que treballen al màxim per evitar el tancament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.