L'exalcalde d'Aiguaviva Ramon Martínez declara al jutge que no va malversar fons

L'exalcalde d'Aiguaviva Ramon Martínez va declarar ahir davant del jutge en la causa contra ell per un presumpte cas de malversació de fons públics. El fiscal basa la seva querella en el resultat dels informes del Tribunal de Comptes de l'Estat i de la Sindicatura de Comptes, en què presumptament s'haurien detectat irregularitats per un import de 47.000 euros en els comptes municipals entre els anys 1999 i 2002, quan Martínez governava.

L'exalcalde per CiU va negar ahir davant del jutge les acusacions i va assegurar que aquesta querella és una maniobra política. Martínez afirma que la feina per la qual va cobrar estava pressupostada i el secretari de l'Ajuntament ja hi havia donat el vistiplau i mai havia fet un informe negatiu. Segons l'exalcalde, la tasca que feia era la gestió de rebuts, padrons, entre d'altres, una feina que no estava delegada al Consell Comarcal, tal com es denuncia. A més, segons l'exalcalde, ell va cobrar 47.000 euros perquè són els que hauria de cobrar el Consell Comarcal si el departament s'hagués encarregat de fer la feina que va fer Martínez.

EL PERSONATGE

RAMON MARTÍNEZ
exalcalde d'aiguaviva
«És una venjança política. Em van amenaçar que si em presentava a les eleccions del 2007 em farien mal, i per això han presentat la denúncia»
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.