Tossa vol «que s'arribi al fons» en les «irregularitats» de l'època de Mundet

L'Ajuntament de Tossa, de CiU, vol que la Sindicatura de Comptes «arribi al fons de la qüestió» i «aclareixi les responsabilitats de les irregularitats en què van incórrer» durant l'anterior mandat, amb el PSC i ERC, «les persones que van abocar el consistori a un estat de fallida tècnica», per la «caòtica» gestió de la hisenda municipal entre els anys 2003 i 2007, quan Pilar Mundet (PSC) era alcaldessa.

El Tribunal de Comptes de Madrid ha obert una investigació de les «irregularitats» econòmiques i comptables que, segons l'auditoria de BDO Auditores encarregada per l'actual equip de govern, de CiU, es van produir durant el mandat del PSC i ERC, entre els anys 2003 i 2007.

L'Ajuntament de Tossa vol que la Sindicatura de Comptes de Catalunya continuï la investigació ordenada pel Tribunal de Comptes per determinar les responsabilitats de «les nombroses irregularitats econòmiques i comptables que ha posat en evidència l'auditoria» de BDO Auditores. Sobre la base del resultat de l'auditoria, l'Ajuntament també ha aprovat els comptes del 2006 mitjançant la fórmula «per imperatiu legal», per tal de desbloquejar les subvencions i transferències que la Generalitat havia condicionat a aquesta aprovació.

Pilar Mundet, l'actual portaveu del PSC, sempre ha considerat que l'auditoria de BDO Auditores està mal feta i que es tracta d'una maniobra política.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.