Administracions

administracions

Blanes es queda sense un préstec per a inversions

L'oposició el va tombar perquè entén que hipotecava el futur govern

L'oposició a l'Ajuntament de Blanes va tombar ahir el programa extraordinari d'inversions, que hauria executat la societat Aigües de Blanes en el període 2010-2014 i que volia aprovar l'equip de govern.

El préstec havia de ser de 7,5 milions per a canalitzacions d'aigües i clavegueram, però també havia de servir per urbanitzar alguns carrers i barris. CiU, ERC, PP i el regidor no adscrit Fernando Gómez van votar a favor (10 vots) mentre Iniciativa, el PSC i el PDB van votar en contra (10 vots), argumentant que significaria hipotecar el futur govern de Blanes. En el ple també es va aprovar una modificació de l'ordenança de civisme per evitar el consum d'alcohol al carrer. Durant els precs i preguntes, l'ambient es va escalfar quan l'exregidor d'ERC, Joan Puig, des del públic, va demanar a Josep Marigó explicacions sobre el que ja es coneix com el cas del “bolet“, l'edifici que el jutjat ha ordenat enderrocar. Marigó va defensar la seva honestedat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.