Administracions

hisenda

87 ajuntaments no han presentat els comptes

La Sindicatura de Comptes de Catalunya va fer pública ahir la llista dels ajuntaments catalans que no han presentat encara la liquidació dels comptes municipals corresponents al 2009. En aquest llistat n'hi ha 87 de les comarques gironines, i tres que encara han de presentar els corresponents a l'any 2008. Es tracta de Colomers, Massanes i Osor. No presentar els comptes suposa la impossibilitat d'optar a rebre subvencions.

Entre els ajuntaments gironins que no han lliurat els de l'any passat, n'hi ha de dimensions reduïdes, com ara els d'Albanyà, Forallac Masarac, Parlavà o Sant Andreu Salou. Però, si es fa un repàs exhaustiu, es constata que també hi ha algunes de les principals poblacions de la demarcació, com ara Girona, Blanes, Anglès, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Besalú, Cadaqués, Olot, Palafrugell, Puigcerdà o Ripoll.

De fet, la presentació fora de termini dels comptes és un fet força habitual. L'any passat un gran nombre de poblacions van presentar-los quan ja s'havia exhaurit el termini que en principi tenen per fer-ho. A tot Catalunya, hi ha més de 560 municipis que ja fan tard amb els comptes del 2009.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.