Administracions

castelldefels

El PP incorpora l'AVVIC al govern municipal

El suport que l'Associació de Veïns i Veïnes Independents de Castelldefels (AVVIC) a la investidura del popular Manuel Reyes com a alcalde d'aquesta ciutat ha tingut com a resultat que els dos regidors d'aquest partit han entrat a formar part del govern municipal. Durant la campanya electoral el candidat de l'AVVIC, Joan Galmés, va manifestar que no els interessava tornar a formar part de cap govern de la ciutat després de la mala experiència que van tenir durant el mandat del socialista Antoni Padilla. “Només ens interessa la gestió i valorarem les propostes”, va afirmar Galmés. Segons l'alcalde, ara l'AVVIC “s'ha volgut sumar al canvi que han decidit els ciutadans a les urnes”. Segons Reyes, els independents “tenen molt a aportar i noves idees, i junts podem fer una bona gestió”.

Galmés és ara el quart tinent d'alcalde de l'Ajuntament i el regidor delegat de Mobilitat. Màxim Costa, el número dos de la llista independent, té les competències de Medi Ambient i Protecció Civil, així com la gestió dels espais verds de la ciutat. La resta de competències estan en mans dels vuit regidors del PP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.