El nou govern de Platja d'Aro crea l'àrea d'atenció a la dona i un patronat de turisme local

El PSC assumeix Hisenda; el PP, Urbanisme, i ICV, el POUM

Ja estan repartides les carteres a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro. Res s'ha fet a corre-cuita, sinó que el nou tripartit (PSC, ICV i PP) ja feia setmanes que estava negociant el cartipàs.

El PSC, l'alcaldia.

Dolors Padilla (PSC), que dijous va estrenar alcaldia, assumeix la regidoria de Serveis, Comunicació i Seguretat Ciutadana. Ferran Martín (PSC) assumeix la regidoria de Règim Interior i Hisenda. Josep Maria Bas (PSC) és el nou regidor de Medi Ambient, Mobilitat, Serveis Informàtics i Protecció Civil. Martí Duran (PSC) s'encarrega de la regidoria de Turisme i Comerç, Cultura i Festes; i Pilar Ferrero (PSC) serà la regidora d'Esports, Sanitat, Centres Cívics i d'Atenció i Informació a la Dona (aquest darrer, un nou àmbit de treball específic).

El PP repeteix.

Antonio Cano (PP) assumeix novament la regidoria d'Obres i Urbanisme i Promoció Econòmica i Laboral, un nou àmbit que pretén crear sinergies i treball conjunt amb el context empresarial municipal. A més, Cano serà el president del nou òrgan del Patronat Municipal de Turisme.

ICV té el POUM.

Pedro Torres (ICV) és el nou regidor de Serveis Socials, Joventut i Educació i Participació Ciutadana, i tindrà la presidència de la comissió de revisió del POUM mentre duri el procés de participació ciutadana.

Tinences d'alcaldia.

D'altra banda, en relació amb les tinences d'alcaldia, la primera durant els deu primers mesos que queden de la legislatura l'assumirà Cano, moment en què Torres tindrà la segona tinença d'alcaldia. Un cop passats aquests deu primers mesos, Torres assumirà la primera tinença d'alcaldia i Cano, la segona. El tercer tinent d'alcalde serà Martín, i Bas serà el quart. Duran serà el portaveu del nou equip de govern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.