Telma Ortiz cobrarà 54.958 euros anuals de l'Ajuntament de Barcelona

Telma Ortiz cobrarà 54.958 euros anuals com a sotsdirectora de Projectes del departament de Relacions Internacionals de l'Ajuntament de Barcelona. Així ho va aclarir ahir el consistori davant de les queixes de CiU i PP per la contractació de la germana de Letícia Ortiz.

L'Ajuntament exposa que la categoria professional de Telma Ortiz és la de tècnica assessora i la seva funció és de sotsdirectora de projectes del departament de Relacions Internacionals. Informa que «la seva única retribució és el seu sou brut anual, que és de 54.958,68 euros bruts l'any, xifra que correspon a 2.809 euros nets mensuals».

La incorporació de Telma Ortiz respon al «nou impuls» que s'ha donat al departament de Relacions Institucionals després del nomenament del seu director, Josep Roca. Entre les funcions encomanades a Ortiz figuren reforçar els vincles de Barcelona amb Àsia-Pacífic i les activitats relacionades amb la presidència espanyola de la Unió Europea, el semestre que ve.

L'Ajuntament exposa que la provisió del lloc de treball es va dur a terme segons la legislació i que els seus coneixements i experiència professional la fan del tot adient. Entre altres aspectes, cal destacar el domini de sis idiomes (català, castellà, anglès, francès, italià i portuguès) i la seva àmplia experiència en el camp de les relacions internacionals en diferents llocs del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.