Sant Cebrià instal·larà 280 contenidors per a la fracció orgànica

Sant Cebrià de Vallalta posarà en marxa la setmana vinent la recollida de la fracció orgànica, després d'una intensa campanya de conscienciació ciutadana. Fonts de l'Ajuntament van explicar ahir que aquests dies es començaran a instal·lar fins a 280 contenidors tant al centre urbà com a l'entrada de les urbanitzacions. La recollida d'aquesta fracció es durà a terme els dimarts, els dijous i els dissabtes i la de resta es farà els dilluns i els divendres. Unes 550 famílies ja han estat informades del nou servei en els diferents punts d'atenció ciutadana, en les reunions informatives o en les visites domiciliàries fetes pels tècnics. Tot i això, els veïns que encara no hagin aconseguit els contenidors per a la brossa orgànica poden adreçar-se al consistori. La recollida de la fracció també s'aplicarà a comerços i altres establiments generadors d'aquest tipus de brossa i paral·lelament al nou sistema de recollida també es posa en marxa un projecte local per aprendre a elaborar adob casolà.

L'objectiu és millorar encara més la gestió dels residus municipals i fomentar el reciclatge domèstic entre la ciutadania.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.