El temporal afecta una trentena de carreteres a la demarcació de Tarragona

La cara més negativa del temporal s'ha fet del tot evident avui a causa dels problemes de mobilitat que s'estan produint en una trentena de carreteres de la xarxa viària de la demarcació de Tarragona. A part de quedar colgades de neu moltes vies secundàries, també hi ha una situació complicada en d'altres de principals, com l'AP-2 a l'altura de Cabra del Camp, on s'ha restringit la circulació a camions de més de 3.500 kg (vehicles de tercera categoria), s'ha tallat l'N-240 entre Valls i Montblanc i és obligatori l'ús de cadenes per anar de Reus a Falset pel coll de la Teixeta (N-420) i també a la C-44, de Tivissa a Vandellòs, a la C-14, entre Montblanc i Tàrrega, i a l'N-240, entre Montblanc i les Borges Blanques. El servei ferroviari, a banda d'això, tampoc s'ha escapat dels efectes del fred. La incidència més destacable ha estat que més d'una trentena de passatgers han hagut de ser rescatats d'un comboi que aquest matí ha quedat aturat a Marçà a causa d'un arbre que ha caigut a la via. Tot i això, el Servei Meteorològic de Catalunya, adscrit al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha informat que s'han enregistrat gruixos de neu d'entre 40 i 60 centímetres al Priorat, la Terra Alta i les Garrigues, zones on continua nevant sense parar després de més de 24 hores.

La nevada, però, ha afectat gairebé tot el país i la neu ha arribat a caure a nivell del mar als dos extrems de Catalunya. A la demarcació de Tarragona, els municipis que estan acumulant més neu són Falset, amb gruixos de 60 centímetres, i Horta de Sant Joan, amb 55.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.