blanes

Els membres del consell rector de Pinya de Rosa es reuniran el dia 26

El Departament de Medi Ambient de la Generalitat va enviar ahir a tots els futurs membres del consell rector de Pinya de Rosa una carta convocant-los, dimarts que ve, a una reunió preparatòria. Així, la constitució del consell rector queda desencallada un cop els propietaris, els únics que faltaven per designar el seu representant, ho han fet en els últims dies, segons va informar ahir el delegat del Departament de Medi Ambient a les comarques gironines, Emili Santos. En la reunió de dimarts s'aplanarà el camí per a la constitució de l'ens, es decidirà on serà la seva seu i servirà de presa de contacte entre totes les parts.

Així doncs, el consell rector estarà format per un total de sis representants de diferents sectors de l'administració i la societat. Per part de la Generalitat, el representant serà Manel Nadal, secretari per a la Mobilitat del Departament de Política Territorial i Obres Públiques. L'Ajuntament, per la seva banda, ha designat el regidor d'Urbanisme, Carles Gibert (CiU), com a representant del consistori al consell. Per part de la propietat –els últims a nomenar representant– el membre del consell serà l'advocat Albert Ainés. També el Consell Comarcal de la Selva tindrà un representant a l'ens, que serà el president mateix, que actualment és Jordi Gironès. Pel que fa a la comunitat científica, tindrà una cadira al consell Xavier Úbeda, professor titular de l'àrea de geografia física de la Universitat de Barcelona. Joan Mora, el sisè representant, de l'associació Pinya de Rosa, va felicitar-se ahir per la que ja sembla propera constitució del consell rector. «És un pas més, però tot va molt lent», va remarcar Mora, que també va opinar que un dels principals problemes existents i de futur pot tenir a veure amb les «diferències» entre l'associació i el Departament de Medi Ambient a l'hora de «gestionar el bosc», ja que ells tenen un «altre punt de vista».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.