Mas aposta pels espigons soterrats com a solució més rendible per protegir les platges del Baix Maresme

El ja candidat de CiU a les eleccions al Parlament de Catalunya, Artur Mas, va visitar ahir la comarca. A migdia, va fer una visita a Vilassar de Mar, on l'alcalde, Joaquim Ferrer, va voler-li mostrar els efectes de l'últim temporal, que ha deixat tot el Baix Maresme sense platges.

En aquest marc, Mas va apostar per mesures més definitives que donin uns millors resultats a mitjà i llarg termini. «Probablement, l'opció dels espigons soterrats, que ja s'ha adoptat en altres indrets, seria una solució més definitiva; d'entrada, és més cara però a la llarga s'acaba amortitzant», va explicar el líder de la federació nacionalista, que va recordar que l'any passat es van invertir 9 milions d'euros a regenerar les platges i ara «tots aquests diners s'han llençat; no en queda res». Mas va tenir paraules dures per als ports esportius, que «tenen l'obligació legal de fer circular la sorra, però això no sempre es compleix». L'actual cap de l'oposició es va comprometre a traslladar les inquietuds dels alcaldes i regidors maresmencs al govern de la Generalitat i també a l'Estat, del qual va dir que «passen» del problema de les platges. «Les actuacions que s'han dut a terme fins ara han estat més per protegir les vies del tren que no pas la platja», va sentenciar.

En el seu recorregut, Mas també va visitar Alella i Mataró, on es va reunir amb diversos empresaris locals per analitzar la situació econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.