Les previsions meteorològiques són de temperatures molt fredes per carnaval

Les previsions meteorològiques indiquen a hores d'ara una baixada important de les temperatures durant els propers dies, que es mantindrien molt fredes durant aquest cap de setmana de carnaval. Continuarà plovent avui durant tot el dia arreu de les comarques gironines, i a partir de dimecres les temperatures ja començaran a baixar. Aquesta tendència es mantindrà fins dissabte, amb temperatures mínimes que se situaran en molts punts sota zero, i amb màximes que no arribaran als deu graus. Tot i que no es preveuen precipitacions generalitzades, l'ambient fred que hi haurà podria fer baixar la cota de neu fins a la costa. Segons els mapes actuals, la fred encara podria durar alguns dies més.

El Puig d'Arques, a punt

D'altra banda, aquest episodi no es podrà seguir encara pel radar meteorològic del Puig d'Arques, que és el que mostra l'evolució del temps de bona part de les comarques gironines. Des de principis d'any el radar està aturat perquè s'hi està canviant l'antena, però segons van explicar ahir des del Servei Meteorològic de Catalunya si no hi ha res de nou en un termini de quinze dies podria tornar a estar en funcionament. Els treballs van començar quan es va detectar que l'antena estava deformada, de manera que les dades no tenien la garantia suficient. Al final es va decidir canviar l'antena i substituir-la per una de més moderna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.