Medi ambient

Veïns d'Ascó tallarà diumenge que ve la C-12 en contra de l'MTC

La candidatura d'Ascó a acollir el Magatzem Temporal Centralitzat de residus nuclears (MTC) continua generant rebuig. Un grup de gent d'Ascó i dels pobles del voltant es va presentar ahir en societat per evidenciar la falta de consens al territori.

Veïns d'Ascó aplega ciutadans de diferents municipis, com ara la Fatarella, Vinebre o Flix, i fins i tot rep el suport de veïns de la zona de les Garrigues. Ahir, durant la presentació, ja van anunciar la primera acció que duran a terme: diumenge vinent tallaran la C-12 al seu pas per Ascó durant una hora, i ho aprofitaran per repartir un manifest i explicar els motius que tenen per estar en contra de la instal·lació. «Volem que quedi clar que no hi ha consens, encara que els que estan a favor del cementiri diguin el contrari», va explicar un dels membres del grup, Julio Manero, que també va assegurar que han rebut el suport de molts veïns de la comarca, malgrat que hi ha molta gent que s'hi oposa però no ho manifesta obertament per motius laborals o per por de represàlies. Manero també va confirmar que tenen intencions de fer més actes de protesta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.