El bon temps porta gent a les platges i cues a les carreteres

El bon temps ha fet que les platges hagin començat la temporada d'estiu aquest cap de setmana. Moltes de les platges del litoral gironí presentaven ahir al migdia un bon aspecte, sense estar molt atapeïdes però amb prou gent tenint en compte que encara estem al maig. Això també va comportar retencions en algunes carreteres d'accés a la costa, com la C-68 de Figueres a Roses, i trànsit lent en moltes altres. A part del bon temps, també ha ajudat a augmentar l'afluència de gent el fet que a Barcelona avui sigui festa per la segona Pasqua, i que per tant tenen un pont de tres dies.

Pel que fa a les temperatures, es van assolir registres bastant alts arreu de la demarcació, sobretot a l'interior. Per exemple, i segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya, a la ciutat de Girona es va arribar als 26,6 graus a les dues del migdia. A Olot van arribar als 27 graus; Torroella de Fluvià, als 26; Monells, als 27,5, i a Anglès, als 26,2. A primera línia de costa les temperatures no van ser tan altes i, per exemple, a Torroella de Montgrí van registrar 24,6; a Castell d'Aro 21,5; a Portbou 24,5 i a Roses 23,6.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.