Medi ambient

El Punt publica els debats de l'Observatori de la Sostenibilitat sobre economia, societat i territori

El Punt començarà a publicar demà el primer dels cinc debats sectorials que ha organitzat l'Observatori de la Sostenibilitat de les Comarques Gironines amb l'objectiu d'aprofundir en les problemàtiques del territori i generar propostes per millorar-ne la sostenibilitat. Els temes dels debats són els sistemes de producció agrícola, el model econòmic, el mosaic social, la gestió dels recursos i la gestió institucional del territori. Als debats hi participen agents socials, econòmics i institucionals.

Els cinc debats sectorials, organitzats per l'Observatori de la Sostenibilitat i finançats pel Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible, representen un pas més en la feina realitzada fins ara, que s'havia centrat en l'estudi quantitatiu i estadístic de variables ambientals, socials i econòmiques de les comarques gironines. Els debats s'estan celebrant a l'edifici de la Farinera, seu d'El Punt, i tenen l'única presència dels representants dels agents socials, econòmics i institucionals que hi han estat convidats. La idea és que serveixin per establir problemàtiques i per arribar als problemes reals i possibles solucions.

CALENDARI DE LA SÈRIE

14 de juny
Els sistemes de producció agroramaderes
21 de juny
Un model econòmic sostenible
28 de juny
El mosaic social
5 de juliol
La gestió dels recursos
12 de juliol
El territori i la gestió institucional
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.