Més inversions per arreglar desperfectes

Tots els pobles costaners van patir danys durant aquell temporal de llevant, tot i que en alguns punts els desperfectes van ser menors. Al Port de la Selva, per exemple, es van haver de refer els espigons interiors i es van haver de recuperar les plantes de la zona portuària. A Begur ja ho tenen tot arreglat després d'una inversió de 210.000 euros, que va assumir l'Ajuntament. D'aquests, una part va sortir d'una subvenció de 60.000 euros de la Diputació. A Lloret de Mar els danys van ser mínims, ja que el temporal va tenir poca incidència. Bàsicament es van centrar a la cala Canyelles i ja està tot reparat.

A Palafrugell tenen tots els danys solucionats. De fet, van ser mínims i només va quedar afectada la platgeta que queda entre la Cala dels Iris i la platja Principal de l'estiu, però que es va recuperar naturalment i aquest estiu ja estava com sempre. Es va haver de canviar tot l'enllumenat del passeig de Tamariu, uns 60.000 euros, amb 21 fanals nous més eficients energèticament.

A Sant Feliu de Guíxols, arran del temporal, es va reforçar el dic amb vint calaixos per augmentar la funcionalitat del dic exterior al port. Una de les afectacions més importants va ser l'esllavissada a la zona de la Punta de Garbí, davant l'hotel Eden Roc, que ja està totalment reparada. I a Palamós, l'afectació més important va ser a la zona de la Pedrera. Hi va haver desperfectes en instal·lacions portuàries. Aquell temporal també va afectar la comarca de la Garrotxa, en aquell cas per la nevada que va malmetre molt els boscos. S'està estudiant quin efecte va tenir, però les altres nevades del vuit de març del 2010 van empitjorar la situació.