Medi ambient

medi ambient

Can Juncadella de Lloret refà els projectes il·legals

Ha demolit el mur que tenia per posar eines i ha presentat un projecte per legalitzar les pistes de tennis

L'empresa Flinder Data, propietària de la finca de Can Juncadella de Lloret de Mar, ja ha presentat a l'Ajuntament de Lloret de Mar els projectes necessaris per legalitzar les obres polèmiques que van ser objecte d'expedients. Entre aquestes obres hi havia el camí a cala Morisca –s'ha presentat un projecte nou per legalitzar-lo–, l'antic frontó, el mur per desar eines –que s'ha enderrocat–, la glorieta i l'escala per baixar a la cala –retirades– i les pistes de tennis i de bàsquet. En el cas de les pistes de tennis (de terra batuda) l'empresa ha presentat un projecte per legalitzar-les i preveu la possibilitat d'haver de treure les cistelles de bàsquet, si li ho demanen.

Una de les obres que seran més complicades de solucionar és el camí de ronda, que forma part d'un conveni entre Flinder Data i l'Ajuntament, pel qual l'empresa es comprometia a refer el camí. Flinder Data s'ha vist sorpresa, però, per la quantitat de documents i estudis que ha d'elaborar per fer el camí de ronda, segons els seus representants a Catalunya. En concret, diferents departaments de la Generalitat demanen estudis d'impacte ambiental i d'anàlisi històrica i arqueològica.

D'altra banda, l'empresa kazakh va acabar de treure tota la sorra que va posar a la cala el mes passat. L'empresa va contractar una dotzena de treballadors, que van treure la sorra amb galledes, segons imatges proporcionades per Flinder Data.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.