Medi ambient

Medi ambient

Cap recàrrega de moto elèctrica a Terrassa

Cap persona ha recarregat la seva moto elèctrica al punt que l'Ajuntament de Terrassa va posar a la plaça del Progrés a final de l'abril de l'any passat. El nou servei, que va crear l'empresa terrassenca Circutor i que era el primer de l'Estat, va suposar una inversió de 22.000 euros.

L'àrea de Medi Ambient va confirmar que fins ara ningú s'ha donat d'alta del servei com a usuari, un pas imprescindible per poder utilitzar el punt de recàrrega. Per promocionar el servei, l'Ajuntament va decidir lliurar als interessats una targeta sense cost carregada amb un saldo de 25 euros. Però la falta de vehicles elèctrics a la ciutat fa que la instal·lació estigui per estrenar.

Des de l'àrea de Medi Ambient van recordar que el vehicle elèctric és “una aposta estratègica de futur” i que la col·locació dels punts de recàrrega vol ser un “reclam” per fer entendre als ciutadans que Terrassa està preparada per als vehicles elèctrics. Amb tot, la crisi econòmica no ha ajudat a fer el canvi cap al vehicle elèctric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.