Medi ambient

societat

Cedeixen la gestió de la gossera a la protectora

La societat protectora d'animals de Cabrils es farà càrrec a partir d'ara de la gossera municipal, que darrerament havia rebut diverses crítiques per mala gestió. El govern municipal ha volgut d'aquesta manera reconduir una situació que va arribar al punt àlgid amb la mort d'un animal per culpa d'una negligència de l'anterior responsable del recinte. El gos, hores abans, havia estat confiscat per la policia i els amos de l'animal van rebre la notícia el dia següent.

Reforma integral

Els membres de la protectora ja han començat a fer-se càrrec del servei, que, segons expliquen fonts municipals, no tindrà cap sobrecost. L'anterior responsable del recinte s'encarregarà ara únicament de la recollida i el transport dels animals. “La protectora ha millorat molt el servei, l'espai és més net i els gossos més ben cuidats”, explica la regidora de Medi Ambient, Mercè Fernández (ICV-EUiA). També es mostra satisfeta la representant de l'entitat protectora, Isabel Carro, que destaca que ara la gossera és un espai més digne per als animals. En els mesos vinents, s'hi faran altres millores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.