Medi ambient

medi ambient

Talen un pi protegit a Tossa i hi han de plantar acàcies

L'Ajuntament obliga a refer un projecte perquè els promotors han arrencat un pi catalogat

Primer va ser un roser, i ara és un pi. En les darreres setmanes, les llavors de la discòrdia a Tossa de Mar són, també, per temes de vegetació. Primer va ser Pilar Mundet (PSC), que va queixar-se que l'equip de govern de CiU té mania a les plantes i se les carrega sistemàticament. Va posar com a exemple un roser de més de mig segle d'edat que s'enfilava per una façana del carrer Pola. Però en el darrer butlletí de Tossa Unida s'acusa CiU de fer discriminació entre rosers. I en posen un com a exemple que és ben viu i s'enfila per la paret de l'hostal Tonet, que no ha estat objecte, sembla, dels atacs de CiU.

L'alcaldessa, Imma Colom, defensa no només el roser de l'hostal –que és en una propietat particular i no al carrer, argumenta– sinó que assegura que el seu equip de govern no té cap mania a les plantes, ans al contrari. Posa un exemple: fa uns dies que es va ordenar aturar unes obres a uns particulars que feien aparcaments a l'avinguda la Palma perquè van tallar un pi que formava part del catàleg d'arbrats singulars, segons el pla general del 2006. Els fets van passar fa tres setmanes, i els promotors van veure aturades les obres i ara han de refer el projecte. “Podria ser que els propietaris hagin de plantar deu acàcies”, diu Imma Colom.

LA FRASE

Una condició que vam posar quan vam aprovar el projecte és que els promotors respectessin el pi
Imma Colom
alcaldessa de Tossa de mar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.