Medi ambient

Compromís per Ròtova critica manca d'informació

Demanen traslladar el debat sobre la Planta de Transferència fins després de les eleccions, amb arguments, sense demagògia i amb transparència

Jordi Puig, portaveu de la formació Compromís per Ròtova, ha destacat la nul·la informació i participació del veïnat pel que fa a la instal·lació d'una nova planta de transferència al polígon industrial del municipi.

En aquests moments, els permisos de compatibilitat del polígon ja estan concedits, aprovats al plenari per PP i per PSOE, ja s'ha fet la negociació de les contraprestacions que pot tenir el municipi i que aquestes estan essent utilitzades per baix mà per fer promeses en plena campanya.

Des de Compromís per Ròtova es té una altra manera d'entendre la política i és per això que el primer que caldria haver fet és informar els veïns, explicar les característiques del projecte i atendre les diferents opinions per a prendre qualsevol decisió.

Vistes les coses, no volen que la planta de transferència es convertisca en un motiu electoralista, per això emplacen el veïnat a un debat seré i tranquil, una vegada passades les eleccions, amb la presència de tècnics que puguen assessorar la gent i respondre els dubtes i preguntes.

Per a la coalició nacionalista, “el problema del fem i la seua gestió és un tema sensible i no podem convertir-lo en una guerra. Per això, ens sorprén, de nou, que l'alcalde continue actuant d'aquesta manera”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.