Badalona presenta una temporada de platja amb petites novetats

Els ciutadans podran estrenar el pont del Petroli el 14 de juny que ve

«La platja és un tresor preuat de Badalona, que aquest estiu rebrà 800.000 visitants, i per això procurem millorar-ne les condicions d'un ús.» Amb aquestes paraules, el primer tinent d'alcalde, Ferran Falcó (CiU), iniciava ahir la presentació de la temporada de platja. Tot seguit desgranava les novetats d'aquest any: una escala a la platja de la Mora, jocs infantils a la platja del Coco, dues dutxes noves, una nova línia de vida a la platja del pont del Petroli (n'hi haurà un total de deu en tot el litoral) i una pista de voleibol a la plataforma del Manresà. També s'hi instal·laran papereres amb un tipus d'obertures més grans per facilitar la introducció dels diferents residus. Falcó va destacar una altra novetat: al dispositiu de socorrisme i vigilància, integrat per vint professionals i la unitat de ciclistes de la Guàrdia Urbana, s'incorpora un metge, entre dos quarts de deu del matí i dos quarts de set de la tarda. El primer tinent d'alcalde també va recordar que fins al 20 de setembre es manté el servei d'acompanyament a l'aigua per a persones amb mobilitat reduïda, amb dos punts en què hi haurà la cadira amfíbia: la platja dels Pescadors i la del Pont d'en Botifarreta. El coordinador de la regidoria d'Acció Social, Polítiques d'Igualtat i Relacions Ciutadanes de l'Ajuntament, Paco Padilla, va explicar que aquest servei també és molt reclamat per la gent gran i per usuaris de municipis propers a Badalona.

D'altra banda, la gran novetat de la platja, aquest estiu, serà l'ús ciutadà que es podrà fer del pont del Petroli. La regidora de Medi Ambient i Mobilitat del consistori badaloní, Mercè Rius (CiU), va anunciar ahir que aquesta passera sobre el mar s'obrirà a tothom el 14 de juny que ve, coincidint amb la festa del mar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.