Salvem la Riera de Malgrat: «S'ha imposat la canalització des del carrer Nicaragua»

Les veus més crítiques contra el conveni entre l'ACA i l'Ajuntament de Malgrat per desencallar la canalització del tram de Can Feliciano, entre altres qüestions, no s'han fet esperar. Els representants de la plataforma Salvem la Riera de Malgrat han emès un comunicat en el qual critiquen que la decisió de tirar endavant la construcció del calaix de formigó ha estat «un mercadeig polític». Per l'entitat, ha estat la bona posició de l'alcaldessa, Conxita Campoy, dins el PSC el que ha facilitat que des d'altes instàncies de la formació s'hagi obligat a reprendre el projecte aprovat pel ple el gener del 2008. Tot i això, des de la plataforma recorden que hi ha interposat un contenciós contra aquell acord de ple i: «Encara que s'executi l'obra, per voler deixar els deures fets, no desistirem de la via legal oberta, encara que això suposi demanar l'enderrocament del que s'hagi executat i la restitució de l'espai fluvial.»

El punt més controvertit, referent al reforç del calaix d'aquest tram de la riera perquè en un futur es pugui urbanitzar, per la plataforma «és un projecte que no existeix i que encara molt menys s'ha aprovat». «Aquesta modificació haurà d'anar acompanyada d'una exposició pública i ja avancem que, si l'acord no s'ajusta a dret, l'impugnarem», especifiquen. Finalment, el comunicat adverteix l'Ajuntament que «la normativa no permet urbanitzar en zones inundables».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.