Neix una nova plataforma de veïns per «vigilar» el manteniment de la Gran Via

El manteniment de la gran via de les Corts Catalanes ha estat motiu de polèmica des que aquesta via ràpida va ser remodelada, el març de l'any 2007, ja que els veïns han reclamat diverses vegades que s'arreglin els desperfectes que han anat apareixent i que es posin nous elements per assegurar els bons usos de les zones de passeig que s'hi van construir.

Amb aquest objectiu neix la Plataforma Amics de la Gran Via, presentada ahir al vespre, que pretén recollir les peticions veïnals i convertir-se en interlocutora amb l'Ajuntament sobre tots els aspectes que afectin aquesta via ràpida. Aquests dies han acabat les obres d'instal·lació de pilones al llarg dels passejos laterals de la Gran Via, per impedir-hi l'aparcament irregular de vehicles, reivindicació que ja havia fet l'associació de veïns de Sant Martí de Provençals. Per al representant de la nova plataforma, Eduard Edorta, a més d'aquesta actuació, la nova associació reclamarà la modificació de les fonts actuals, la creació de pistes de ping-pong, de petanca i d'altres activitats de lleure, la finalització de ponts que encara estan inacabats, i la substitució de les lloses per quitrà a les sortides dels pàrquings. També sol·liciten que s'augmenti el mobiliari urbà al llarg de tota la via.

Finalment els veïns exigeixen que l'Ajuntament busqui una solució definitiva per solucionar les goteres que han aparegut a les claraboies de les estacions del tramvia. I en relació també amb aquest mitjà de transport, insisteixen que el seu recorregut s'allargui fins al passeig de Colom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.