Tretze entitats i més de 200 persones signen el manifest contra el traçat d'unió entre Lloret de Mar i la C-32

Tretze associacions van signar ahir al matí, en un acte públic a la plaça de l'Església de Lloret de Mar, el Manifest de novembre contra el traçat que estudia la Generalitat per unir Lloret amb l'autopista C-32, a través de Sant Pere del Bosc, l'Àngel i les Alegries. En aquest manifest, que també van signar més de 200 persones, es reclama un estudi per justificar la necessitat d'aquesta infraestructura i s'exigeixen alternatives al traçat actual. Les entitats signants adreçaran una còpia del manifest a l'Ajuntament de Lloret i una altra a la Generalitat. El manifest constata que Sant Pere del Bosc, l'Àngel i les Alegries són paratges d'«una gran riquesa paisatgística, biològica i cultural, i constitueixen espais de lleure i activitat social importants per a la identitat lloretenca». A més de la signatura del manifest, hi van tenir lloc una lectura de poesia a càrrec d'Enric Casasses, Joan Pau Romaní i Neus Dalmau, una xocolatada popular i l'exposició pública d'informació sobre la nova infraestructura que projecta la Generalitat.

Les entitats que van signar el manifest són l'Associació Ciutadana SOS Lloret, el Xino-Xano, l'Associació de Veïns de les Alegries, el Centre Excursionista Lloret, el Club Ciclista Lloret, el Kulactiu Sa Caleta, la Plataforma per la Pau, el Club Bàsquet Lloret, el Grup Demall-Club Unesco, la Fundació Jacint Verdaguer, l'esplai Cap-i-Cua, el Cineclub Adler i l'entitat Bilboquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.