Milloraran la carretera de Vidreres a Lloret per augmentar-ne la seguretat

Les obres tenen l'objectiu d'arranjar els perillosos accessos a les urbanitzacions

La carretera C-63 uneix Lloret i Vidreres, des d'on es connecta amb l'autovia C-35, i registra un trànsit força intens. Una de les demandes que s'ha fet sovint des de les nombroses urbanitzacions que hi ha a la zona és la de la millora dels accessos, ja que ara són molt perillosos.

Les obres abastaran un tram de mig quilòmetre i consistiran en la reordenació de tres interseccions que serveixen d'accés a diferents urbanitzacions. De les tres cruïlles, la primera es correspon amb l'antic traçat de la C-63, de quan no existia el túnel de Montoriol, i ara disposa d'un carril d'espera central per efectuar els girs a l'esquerra.

Les altres dues cruïlles, que donen accés a les urbanitzacions Aiguaviva Parc, Lloret Residencial i La Creu de Lloret, no presenten carril d'espera ni de canvi de velocitat.

Com que els tres accessos estan molt junts, es milloraran els dels dos extrems i se suprimirà el d'accés a La Creu de Lloret.

Pel que fa a la primera intersecció, a uns 350 metres del túnel de Monturiol, i que dóna accés a la carretera antiga de Vidreres, com que ja té carril de gir a l'esquerra, s'hi preveu la incorporació de falques de canvi de velocitat als carrils d'entrada i sortida. El trànsit per la supressió de la segona intersecció es canalitzarà per mitjà del següent accés i d'un carrer de nova construcció, sensiblement paral·lel a la C-63. Quant a l'accés que dóna servei a les zones d'Aiguaviva Parc i Lloret Residencial, s'eixamplarà la carretera per formar un tercer carril que faciliti els girs a l'esquerra amb més seguretat. També s'incorporaran falques de canvi de velocitat.

D'altra banda, fora del tronc de la carretera, ja al costat de la urbanització, es construirà una rotonda de 25 metres de diàmetre exterior per distribuir el trànsit cap als diferents vials de la urbanització i cap al nou carrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.