La setmana vinent començaran les obres de remodelació de l'estació de Renfe a Sitges

Adif (Administrador d'Infraestructures Ferroviàries) començarà la setmana que ve les obres de la primera fase de remodelació de l'estació de Sitges, que representen la millora de l'accessibilitat mitjançant l'elevació del nivell de les andanes per facilitar l'accés als trens. Aquestes obres, que faran sense interrompre l'activitat ferroviària, suposaran una millora substancial per a les persones amb discapacitats, ja que col·locaran paviment amb relleu i una banda fluorescent de seguretat. Les tasques de millora es completaran amb l'adaptació dels actuals passos inferiors, passos entre andanes i els accessos als edificis.

Adif i l'Ajuntament de Sitges han mantingut diverses reunions perquè Adif ha donat a l'Ajuntament la informació de les obres que es faran, i han consensuat una operació per garantir que les obres afectin com menys millor els ciutadans i els usuaris del tren.

Les actuacions que es faran a Sitges a partir de la setmana vinent formen part del conveni que el Ministeri de Foment, Adif i la SEITT (Societat Estatal d'Infraestructures del Transport Terrestre) van signar per a la millora de la xarxa ferroviària de titularitat de l'Estat a Catalunya. En aquest conveni s'inclou també l'execució de diverses inversions per a la modernització d'estacions i actuacions per a la millora de les línies. Les obres les farà l'empresa Dragados y Construcciones, amb un pressupost d'1,2 milions d'euros –que inclou les obres de Sitges i unes de característiques semblants a Viladecans.

La segona fase, que es posarà a licitació durant els mesos vinents, inclou la millora de marquesines, la construcció d'un nou pas inferior amb ascensors i l'adaptació de l'actual amb escales mecàniques, per a l'ús dels ciutadans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.