Tallen al trànsit la cruïlla dels carrers Bruc i Provença per les obres del TAV

Les obres del TAV pel centre de Barcelona inicien una nova fase que obliga a tallar el trànsit a la cruïlla dels carrers Bruc i Provença. L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif), de qui depenen les obres de l'alta velocitat a la ciutat, començarà avui a fer el pou situat a la confluència dels carrers Bruc i Provença. Aquestes obres obliguen a desviar la circulació dels busos de les línies 20, 45, 47 i s'han traslladat quatre parades. També s'han hagut de traslladar els dos quioscos afectats per l'obra als carrer adjacents i desplaçar una font ornamental. Mentre durin les obres es garantirà l'accés a aparcaments privats i als itineraris de vianants. Els cotxes podran anar per l'avinguda Diagonal, així com pels carrers Mallorca i Roger de Llúria.

Afectacions en el servei

Una vaga a la companyia ferroviària francesa provocarà alteracions en el servei de trens entre Catalunya i l'Estat francès entre els dies 2 i 4 de febrer, segons Renfe. L'aturada començarà a les vuit del vespre d'avui fins a les vuit del matí de dijous. En concret, entre avui i demà, el Talgo entre Llorca i Montpeller acabarà el trajecte a Portbou i els viatgers del tram Portbou-Montpeller seran traslladats per carretera des de Figueres fins la seva destinació. Dimecres s'ha suprimit el tren Talgo entre Barcelona i Montpeller i viceversa en tot el seu recorregut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.